KAKO DOĆI DO NAS?

Lokacija

Rush Cafe & Apartments nalaze se na novobegradskoj strani Savskog keja br. 69 u blizini okretnice autobusa i tramvaja. Do nas je veoma lako doći koristeći gradski prevoz ili taksi.

Ukoliko u Beograd dolazite avionom Aerodorm Nikola Tesla se nalazi samo 10 km od Rush Cafe & Appartments. Autobus 72 polazi sa aerodroma, presedate na osmoj stanici (Biodekor) na autobuse 604 iil 605, do okretnice autobusa u bloku 45. Vožnja traje oko 28 minuta i imate da hodate  još2 50 m do vašeg odredišta.

Sa železničke stanice Beograd centar (Prokop) do Rush Cafe & Apartments možete doći autobusom broj 36 do Savskog trga (peta stanica) odakle uzimate tramvaj broj 7 ili 9 ili mini bus E1 do vašeg odredišta.

Karta za prevoz autobusom može se kupiti u autobusu ili tramvaju po ceni od 150 dinara (1,27 Euro).

Taxi usluga od aerodroma do vašeg smeštaja iznosi oko 12 EURA.

Ukoliko ste zainteresovani možete naručiti prevoz i kod nas.

Šta raditi?

Prekoputa Rush Cafe & Apartments kada pređete na drugu obalu reake Save nalazi se najomiljenije izletište Beogradjana i njegovih gostiju pod nazivom Ada Ciganlija, Ova oaza mira sa ogromnim zelenim površinama i jezerom u sredini čini pravu atrakciju u širem centru grada. Na Adi se možete kupati i sunačati na šljunkovitoj plaži dugoj 8 km, zatim, igrati golf, voziti bicikl, šetati, odmarati i jednostavno uživati.

Do Ade se može preći čamcem koji polazi u blizini Rush Cafe & Apartments svakoga dana tokom leta. Takodje, postoji i biciklistička staza koja vodi  do Ade preko novog mosta – jedanog od landmarka Begrada.

Kao i što smo rekli Rush Cafe & Apartments se nalazi samo nekoliko stotina metara od početne stanice autobusa i tramvaja koji su direktno povezani sa centrom grada. Za nekih 20 – 30 minuta vožnje bićete u centru Beograda. A onda vam preporučujemo da prošetate Knez Mihailovom ulicom, koja je uvek ispunjena beograđanima, gde stara i moderna arhitektura prenosi duh i kreativnost domaćih ali i stranih arhitekata.

Istažite Beogradsku tvrđavu oko koje se vojevalo preko 114 velikih bitaka za jedan grad. Ručate ili večerate u boemskoj Skadarliji sa ukusno začinjenom hranom i dobrim domaćim vinom, uz zvuke svirača koji svojom pesmom zaustavlaju vreme i bude prijatna osećanja.

Upoznajte se sa duhovnošću grada i njegovom religijom kroz crkve, manastire i najveći pravoslavni Hram Svetog Save na Vračaru. Posetite Muzej Nikole Tesle jednog od najvećih svetskih naučnika i otkrite tajne nastanka električne energije i načina na koji je ona ukroćena.